fredag 22 juni 2012

Midsommarblomster!







Ikväll ska jag ut och plocka en stor bukett med fina
midsommarblommor!

GLAD MIDSOMMAR!

Kram Sussie

8 kommentarer:

Joline sa...

Åhh va härligt och mysigt det ser ut!! Sommar och blommor gör en glad och pigg tycker jag :)Hoppas du har en trevlig midsommar.

Lotusblommans vardag sa...

Ja, det är vackert vid den här tiden på året. :)
Ha en mysig helg!

anna sa...

Önskr en trevlig midsommarhelg
Kram

Lotusblommans vardag sa...

Tack Anna! Detsamma till dig. Kram

Cinderella sa...

Så fina blommor, speciellt blåklockorna ser rent overkliga ut!

Jag glömde plocka blommor att lägga under kudden, en kollega och jag hade kommit överens om det, för att se om vi skulle drömma om våra män då... Nu får iaf inte jag veta! ;)

Lotusblommans vardag sa...

Tack! Ja, det är en vacker blomma.

LOL! Jag ville veta samma sak.
Du får göra ett nytt försök nästa midsommar. ;)

conny sa...

Hej, jag har inte kommit åt några funktioner alls på min blogg på ett par dar. När jag skulle kolla om jag fått nåra kommentarer så var det helt blankt. Jag har heller inte kunnat komma in på andra bloggar förrän nu. Trodde att allt var borta för gott.

För ett par dar sen ändrade jag min e-post till gmail, och samtidigt ändrade jag lösenordet. Antagligen är det ändringen av lösenordet som spökar. Nu verkar det fungera i alla fall. Alla bloggar som jag följer verkar ha kommit tillbaka. När jag ändrat lösenordet fick jag meddelandet att det skulle gälla överallt, men det gör det inte. Jag måste använda olika lösenord för olika sajter.

Alla adresser som jag hade på min gamla e-post kommer jag fortfarande inte åt. Det ska gå att överföra eller importera, men jag har försökt utan resultat.

Så kan det vara när man inte har tillräckliga datakunskaper. Jag vet inte ens om det är jag som gjort nåt fel, eller om det är själva systemet som krånglat.

Hälsningar från ett regnigt Karlskoga!

Lotusblommans vardag sa...

Ja, uscha ja, det är hemskt när man tror att bloggen eller ngt annat på datorn gått förlorat. Jag trodde här om dagen att alla mina foton på datorn försvunnit. Mappen var helt tom!
Jag gjorde antagligen ngt fel för det varade bara ett par minuter. Men det var en hemsk känsla så jag kan tänka mig vilken panik du måste ha känt.

Här är vädret också för bedrövligt! :(