tisdag 10 september 2013


Testade lila blomkål. Ser vackert ut men blir lite fulare
när det väl är tillagat...  Gott? Nja, vanlig blomkål tror
jag faktiskt är godare.

Ha det bra!

Kram Sussie

10 kommentarer:

mittilivetochjag sa...

Åh, vilka vackra broccoli! Ser goda ut! ;)
Kram och ha en bra vecka!

Lotusblommans vardag sa...

Tack ska du ha!
Jag tycker att de ser godare ut än de smakar tyvärr...

Ha det bra du med! :)
Kram!

mittilivetochjag sa...

Jag menar blomkål! ;-)

Lotusblommans vardag sa...

LOL... Jag märkte inte ens att du skrev fel! Och då ska du veta att jag är värsta "korrekturläsaren" som hittar fel dagarna i ända i tidningar och på tv.

Ha en mysig afton!
Kram

mittilivetochjag sa...

Haha! Ja ibland blir det fel av bara farten. Sen när man går tillbaka och tittar undrar man hur i hela friden man kunde skriva fel liksom. Men man är ju bara människa. Med man menar jag egentligen "jag", vilket jag är noga med att folk säger. Men nu skrev jag "man" ändå. "Man" ska inte döma... Haha!
Kram!

mittilivetochjag sa...

Hoppas att allt är bra med dig!
Kram Erika!

Lotusblommans vardag sa...

Hej Erika!

Tack för att du tittar in hos mig. :)
Jag har bara varit så vansinnigt trött på sistone. Men igår tog jag mig till simhallen och jag hade glömt hur underbart det var att få vara i vattnet så jag ska ta mig dit imorgon igen. :)

Kram och hoppas att du har det fint idag.

mittilivetochjag sa...

Visst är det underbart att vara i vatten! Så skönt och befriande. Jag måste ta mig i kragen och börja simma igen. Jag har varit dålig på det hela sommaren när utevistelser lockat mer. Men nu så... bara jag vinner över depressionen som jag känner starkt är på väg. I så fall blir det inte mycket gjort kan jag erkänna!
Kram!

mittilivetochjag sa...

Tack för fina kommentarer hos mig! Visst är det hemskt med den j-a tröttheten! Själv är jag i en riktigt jobbig svacka just nu. Men det går säkert över. Det gäller bara att acceptera läget och hoppas på att man får den hjälp man behöver. Försäkringskassan skrämmer mig just nu eftersom att tiden snart går ut för sjukpenning och läkaren precis har bestämt sig för att försöka fixa en diagnos för mig. En diagnos som i stort sätt är omöjlig att få någon att utreda.
Jag saknar dina inlägg måste jag erkänna. Men ta det lugnt och skriv när du känner för det.Ingen stress! Haha!
Kram och hoppas att helgen varit bra för dig!

Lotusblommans vardag sa...

Tack snälla du för dina besök på min sida. :)

Jag har varit i en rejäl svacka. Det går lite upp och ner här. Bra dagar försöker jag ta tillvara på och sen kommer bakslagen. Ett tag var jag så trött så jag började bli riktigt deprimerad och bara tjöt för att jag inte orkar göra något.

Nu sitter jag uppe här i natten, ont så in i h--e som vanligt nattetid, men har kommit igång lite smått med motionen igen. :)

Hoppas att du har det bra och jag ska ta mig en titt på din sida också.

Kramar!